Categorieën
Portraits Plus Size Fashion

Grote maten kleding online kopen.

Jurk met ruches DOLCE 38/40 black

Jurk met ruches DOLC ...

€ 119,00

Jurk A-line COTTON STRETCH 50/52 blue

Jurk A-line COTTON S ...

€ 149,90

Rok met zakken DOLCE 42/44 black

Rok met zakken DOLCE ...

€ 139,90

Jurk A-line COTTON STRETCH 58/60 black

Jurk A-line COTTON S ...

€ 149,90

Jurk PAISLEY 38/40 multi

Jurk PAISLEY 38/40 m ...

€ 205,00

Jurk met knopen DOLCE 38/40 blue

Jurk met knopen DOLC ...

€ 169,90

Skirt zip midback cr?pe 54/56 brown

Skirt zip midback cr ...

€ 59,00

Tuniek met plooi DOLCE 38/40 green

Tuniek met plooi DOL ...

€ 119,00

Jurk met knopen DOLCE 54/56 black

Jurk met knopen DOLC ...

€ 169,90

Jurk met knopen DOLCE 54/56 blue

Jurk met knopen DOLC ...

€ 169,90

Skirt zip midback cr?pe 40 brown

Skirt zip midback cr ...

€ 59,00

Blouse-Jurk strass trim DOLCE 58/60 black

Blouse-Jurk strass t ...

€ 198,00

Blouse-Jurk strass trim DOLCE 58/60 blue

Blouse-Jurk strass t ...

€ 198,00

Jurk met rits DOLCE 50/52 black

Jurk met rits DOLCE ...

€ 195,00

Tuniek met lagen linnen 46/48 indigo

Tuniek met lagen lin ...

€ 109,00

Tuniek met lagen linnen 50/52 indigo

Tuniek met lagen lin ...

€ 109,00

Welkom bij Grote Maten Fashion

Je hebt een maatje meer. Gelukkig zijn er steeds meer kledingwinkels en webshops waar je passende kleding kunt kopen. Het vinden van de kleding die voldoet aan je wensen is niet altijd eenvoudig. Je bezoekt vaak meerdere kledingwinkels en online webshops. Bezoek ook deze vergelijkingssite. Op deze vergelijkingssite vind je ruim elfhonderd artikelen. Die artikelen zijn te koop bij diverse webshops. Je hoeft dus niet meer op zoek naar allerlei webshops op het internet. Waarschijnlijk kun je zo tijd besparen. De webwinkels zijn geselecteerd op prijs. Ze  bieden de op deze vergelijkingssite getoonde artikelen aan tegen de laagste prijs. Je kunt dus tijd besparen en voordelig winkelen.

Zoeken naar passende kleding op deze vergelijkingssite

Ook jij vindt hier passende kleding. Op zoek naar een badpak, een blouse of een vest, of toch op zoek naar andere kledingstuk? Kijk onder Mijn keuze. Daar vind je ongetwijfeld het kledingstuk waar je naar op zoek bent. Klik op het door jou gezochte kledingstuk. Een eerste pagina met via deze vergelijkingssite te bestellen kledingstukken verschijnt in beeld.

Zoeken naar een pullover van een bepaald merk en met een bepaalde kleur

Op zoek naar een pullover? Klik onder Mijn keuze op pullover. Een eerste pagina met pullovers verschijnt in beeld. Wellicht ben je op zoek naar een pullover van het merk Delmod. Je hoeft dan niet alle 33 pagina’s met pullovers te bekijken. Selecteer onder Alle merken het merk Delmod. De eerste pagina met modieuze pullovers van dat merk verschijnt in beeld. Op zoek naar een beige pullover van dit merk? Selecteer onder Alle kleuren beige. De beige pullovers van Delmod worden getoond. Vind je vooral de kleur belangrijk. Uiteraard kun je ook alleen op kleur zoeken. Alle pullovers met de door jou gewenste kleur verschijnen dan in beeld.

Zoeken naar kleding voor een bepaalde prijs

Helaas is je budget niet onbeperkt. Je hebt een nieuw badpak nodig. Ook badpakken vind je op deze vergelijkingssite. Je budget bedraagt maximaal 75 euro. Op deze vergelijkingssite kun je heel eenvoudig zoeken naar een badpak dat past bij het beschikbare budget. Hoe? Door onder Alle prijzen van 50 tot 75 euro te selecteren. Uitsluitend de badpakken in die prijsklasse worden dan getoond.

 

Op zoek naar een goedkoop badpak. De goedkoopste badpakken die je via deze vergelijkingssite kunt bestellen worden het eerste getoond. Hoe? Door onder Sorteer op… Prijs Laag > Hoog te selecteren. Heb je een ruim budget? Dan kun je uiteraard op zoek  gaan naar de duurste badpakken die via deze vergelijkingssite besteld kunnen worden. Hoe? Door onder Sorteer op… Prijs Hoog > Laag te selecteren.

Voldoende informatie om de kledingstukken met elkaar te vergelijken

Uiteraard moet je beschikken over voldoende informatie om bijvoorbeeld de op deze vergelijkingssite getoonde blazers met elkaar te vergelijken. Op deze vergelijkingssite vind je daarom duidelijke afbeeldingen en vaak uitgebreide omschrijvingen. Door te klikken op de afbeelding wordt de hele omschrijving zichtbaar.

Eenvoudig bestellen van het door jou gewenste kledingstuk

Heb je het door jou gewenste kledingstuk op deze vergelijkingssite gevonden? Bestellen doe je bij de webwinkel. Hoe? Door onder de omschrijving te klikken op Direct bestellen. Je wordt dan doorverwezen naar de website van de webwinkel. Daar kun je het door jou gewenste kledingstuk bestellen en betalen. Heb je eerst op Meer informatie geklikt en besluit je om het kledingstuk te bestellen? Klik dan op Bestellen. Ook dan kom je terecht op de website van de webwinkel.